Soția lui Dan Șucu a fost pusă să înjure Steaua, în direct, la televiziune. Cum a reacționat „Prima Doamnă”

de: Sorin Barbu
06 10. 2023

Soția lui Dan Șucu a ieșit foarte elegant dintr-o situație foarte delicată. Diana Șucu a participat la o emisiune de televiziune, unde i s-a cerut, în cadrul unei rubrici speciale, să înjure Steaua. „Prima doamnă” a refuzat această provocare și a preferat să vorbească de jucătorii din Giulești pe care îi apreciază cei mai mult.

Cum a reacționat soția lui Dan Șucu în emisiunea în care i s-a cerut să înjure Steaua

Diana Șucu este nelipsită de la meciurile echipei Rapid, unde suferă alături de soțul său, acționarul principal al clubului. La un moment dat au apărut în presă materiale în care s-a spus că soția lui Dan Șucu este foarte activă chiar și la ședințele unde se discută strategia echipei și și-ar fi spus cu glas răspicat părerea despre unii dintre jucătorii echipei Rapid. Toată povestea fost negată de fosta prezentatoare de televiziune, dar de atunci i s-a spus: „Prima Doamnă”.

Doar că în ziua meciului Rapid – Poli Iași, din etapa cu numărul 12, a avut parte de o nouă provocare. Diana Șucu a participat la emisiunea La Măruță, unde există o rubrică, „Spui tot sau îți ia gura foc”, unde invitatul primește un bileț în care trebuie să-și asume o provocare dacă nu vrea ca întrebarea să fie citită cu voce tare. Diana Șucu a preferat să mănânce chiftele cu sosuri foarte iuți, decât să înjure Steaua, așa cum scria pe bilet.

„La început nici n-am înțeles ce spun suporterii, nu știam că înjură. Pentru că ei cântă și am crezut că e un cântec. Ei sunt poeți! Apoi mi-au explicat copiii acasă ce spuneau fanii… Chiar de dragul Rapidului, dar nu pot să spun asta (nr. să spună ce scrie pe bilet)…, a declarat soția lui Dan Șucu.

Soția lui Dan Șucu participă la toate meciurile Rapidului de pe teren propriu

Diana Șucu a dezvăluit care sunt jucătorii ei favoriți de la Rapid

Diana Șucu a demonstrat că are cunoștințe de fotbal și a dezvăluit care sunt jucătorii ei favoriți de la Rapid. Doar doi dintre ei sunt titulari incontestabili.

„Diseară avem meci cu Iași. Îmi place Onea, îmi place Emmers, îmi place Rrahmani, îmi place Săpunaru. N-aș ști să zic cine are salariul cel mai mare, la asta nu mă pricep. Îmi place foarte tare atmosfera de pe Giulești. La meciurile de acasă merg întotdeauna.

Soțul meu nu se enervează la meciuri. Dar se consumă, se supără, îmi pare rău când îl vâd așa”, a spus Diana Șucu la PRO TV.

Dan Șucu a început investiția în fotbal în anul 2022, iar de anul acesta a devenit acționar principal al clubului Rapid. El a declarat într-o emisiune că averea lui depășește o jumătate de miliard de euro.

Sursa FOTO: SPORT PICTURES